Υλικά:
- 1 ρολό νουά μοσχαρίσιο
- 3 κρεμμύδια
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 3 καρότα
- 1 ποτήρι κρασί
- 1 ποτήρι ζωμό
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- φύλλα μέντας ή δάφνη
- 12 μανιτάρια
- Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι στην κατσαρόλα.
- Κόβουμε τα κρεμμύδια χοντρές φέτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα καρότα και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, το κρασί και το ζωμό
- Το ψήνουμε για 10 λεπτά σε δυνατή φωτία προσέχοντας μη κολλήσει.
- Στη συνέχεια το ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Σωτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι ή βούτηρο και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα φύλλα μέντας λίγο πριν το τέλος του ψησίματος.