Dec 22, 2006

Μαργαρίτα Χίου

Υλικά:
  • 70ml Τεκίλα
  • 2 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχας Χίου
  • 2 κουταλιές της σούπας lime
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι ζάχαρης
  • 6 παγάκια μεσαία.
Προετοιμασία:
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ.
  • Χτυπάμε.
  • Βρέχουμε λίγο την άκρη του ποτηριού και την βυθίζουμε σε αλάτι για να κολλήσει γύρω γύρω.
  • Σερβίρουμε στο ποτήρι το χτυπημένο μείγμα.
  • Στολίζουμε με μια φέτα λεμόνι ή lime.
  • Σερβίρουμε αμέσως