Apr 25, 2009

Μανιτάρια γρήγορη τηγανιά

Υλικά:
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια της αρεσκείας σας (εναλλακτικά φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε μικρό μέγεθος στυλ τηγανιάς)
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελάδας ή 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Φρέσκος μαϊντανός
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού

Σκεύος:
  • Αντικολλητικό τηγάνι
Προετοιμασία:
  • Ανάβουμε τη φωτιά
  • Ρίχνουμε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο στο τηγάνι
  • Ρίχνουμε τα μανιτάρια
  • Σοτάρουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να βγάλουν τα υγρά τους
  • Ρίχνουμε το αλάτι
  • Ρίχνουμε το πιπέρι
  • Ρίχνουμε τον μαϊντανό και αφήνουμε λίγη ώρα
  • Ρίχνουμε τη μουστάρδα και αφήνουμε λίγη ώρα
  • Σβήνουμε με το λεμόνι και σερβίρουμε