Υλικά
- 3 φέτες του τοστ
- 3 λεπτές φέτες κασέρι (μαλακό κατά προτίμηση)
- 3 λεπτές φέτες καπνιστό ζαμπόν
- 1 τομάτα
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο
Προετοιμασία
- Ψήνουμε ελαφρά τις φέτες του τοστ. Δε χρειάζεται να ξεροψηθούν, αρκεί να πάρουν λίγο χρώμα. Πρέπει να λυγίζει η φέτα στο τέλος δίχως να σπάει.
- Τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και βάζουμε σε κάθε μία από μια φέτα κασέρι. Η φέτα έτσι όπως είναι ζεστή θα μαλακώσει ακόμα περισσότερο το κασέρι.
- Τοποθετούμε επάνω σε κάθε φέτα μία φέτα ζαμπόν καπνιστό.
- Κόβουμε από τη ντομάτα 3 πολύ λεπτές φέτες (σε ροδέλες) και τοποθετούμε κάθε μία επάνω σε κάθε φέτα του τοστ.
- Ρίχνουμε λίγο κάρυ
- Λίγο αλάτι μόνο στο σημείο της τομάτας
- Λίγο πιπέρι
- Κόβουμε πολύ λεπτά κομμάτια το σκόρδο και πασπαλίζουμε λίγο στην κορυφή της τομάτας.
Σερβίρισμα
- Σερβίρεται αμέσως